Antti Tuoriniemi

Antti Tuoriniemi, 37

Myyntipäällikkö, sähköasentaja, Sepänkannas

Viisi vuotta yrittäjänä sekä viisitoista vuotta kulttuuri- ja tapahtuma-alan kyljessä työskennelleenä tiedän, että pienyrittäjän on ollut vaikeaa saada leipää pöytäänsä jo ennen koronaakin.

Pientalon omistajana ja lapsiperheen arjessa elävänä ymmärrän, että laadukkaat ja kustannustehokkaat palvelut ovat tärkeitä sekä Kirkkonummen nykyisille että tuleville asukkaille.

Intohimoisena golfarina ja luonnon ystävänä tunnen, että meidän on tärkeää pitää kiinni harrastusmahdollisuuksista ja luontoarvoista.

En pelkää haasteita, hätkähdä vähästä tai epäröi ottaa asioista huolellisesti selvää, ennen kuin teen päätökseni.

Täällä ruohonjuuritasolla päätämme asioista jotka koskettavat sinun ja minun elämääni eniten. Minulle on tärkeää, että meillä molemmilla on mahdollisuus asua, työskennellä, yrittää ja elää huomisenkin Kirkkonummella.
Kuntapolitiikassa tarvitaan arkea ymmärtäviä tolkun ihmisiä, siksi olen ehdolla kuntavaaleissa.