EDUSKUNTAVAALITALKOOT

Eduskuntavaalit ovat ovella ja tarvitsemme mukaan aktiivisa talkoolaisia mm. teltan pystyttämiseen kolmena lauantaina ennen vaaleja, keittämään kahvia, täyttämään ilmapalloja, tarjoilemaan kahvia ja keskustelemaan ihmisten kanssa. Mikäli haluat kantaa kortesi kekoon, ota yhteyttä vaalipäällikköömme Thorolf Sjölundiin ([email protected]) ja ilmoita, mitä olisit halukas tekemään. Voit hyvin tulla mukaan, vaikket olisikaan yhdistyksen jäsen ja olet kiinnostunut toimimaan Kokoomuksessa!

Muista myös käydä fb-sivullamme www.facebook.com/kirkkonummenkokoomus saadaksesi viimeisimmät tiedot vaalitapahtumista.

SAATEHDA_2019_PNG

18.3.2019

EDUSKUNTAVAALIT 2019

Kirkkonummella on kaksi kokoomuslaista ehdokasta, Timo Haapaniemi ja Raija Vahasalo. Kirkkonummen Kokoomus tulee näkymään aktiivisesti vaalien aikaan paikallisessa mediassa sekä