Elina Lepomäki Kirkkonummella 24.10.2020

Valtakunnallista Kokoomuksen toimintapäivää vietettiin 24.10.2020 ja Kirkkonummen Kokoomus järjesti reipashenkisen ulkoilmatapahtuman Jerikonmäen kuntoportailla. Mukana tapahtumassa oli kansanedustaja ja puolueen varapuheenjohtaja Elina Lepomäki.

Tapahtuma oli oikein onnistunut ja vieraita saapui myös muilta paikkakunnilta. Lämpimät kiitokset kaikille mukanaolleille.

Juttu tapahtumasta Kirkkonummen Sanomissa.

6.5.2021

Kokoomus ja kristillisdemokraatit tekniseen vaaliliittoon Kirkkonummella

Kokoomus ja Kristillisdemokraatit ovat solmineet kuntavaaleissa teknisen vaaliliittoon Kirkkonummella. Vaaliliitto solmittiin 4.5., jolloin ehdokaslistat piti viimeistään jättää Kirkkonummen keskusvaalilautakunnalle. ”Tekninen

4.5.2021

Kirkkonummen Kokoomuksella pitkä ja monipuolinen lista ehdokkaita

Kokoomus on nimittänyt huikeat 53 kuntavaaliehdokasta Kirkkonummella. Jo ehdokasasettelun ”ensimmäisessä aallossa” maaliskuussa Kokoomus ylsi vuoden 2017 vaaleihin verrattuna suurempaan ehdokasmäärään.

26.1.2021

Kokoomus muistaa Porkkalan palautusta Lepomäen johdolla – ja puhuu vapaudesta ja demokratiasta 30.1. klo 11.30

Kokoomus muistaa Porkkalan palautusta Lepomäen johdolla – ja puhuu vapaudesta ja demokratiasta Porkkalan palautuksesta tulee tällä viikolla kuluneeksi tasan 65