Elina Lepomäki Kirkkonummella 24.10.2020

Valtakunnallista Kokoomuksen toimintapäivää vietettiin 24.10.2020 ja Kirkkonummen Kokoomus järjesti reipashenkisen ulkoilmatapahtuman Jerikonmäen kuntoportailla. Mukana tapahtumassa oli kansanedustaja ja puolueen varapuheenjohtaja Elina Lepomäki.

Tapahtuma oli oikein onnistunut ja vieraita saapui myös muilta paikkakunnilta. Lämpimät kiitokset kaikille mukanaolleille.

Juttu tapahtumasta Kirkkonummen Sanomissa.

29.8.2022

Uudenmaan Kokoomus nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa

Uudenmaan Kokoomuksen ylimääräinen piirikokous on nimennyt ensimmäiset ehdokkaat ensi kevään eduskun­ta­vaa­leihin. Sipoossa lauantaina 27.8. pidetyssä kokouksessa nimettiin yhteensä 19 ehdokasta.

8.8.2022

Kirkkonummen Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi syyskaudelle 2022

Kirkkonummen Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi sunnuntaina 7.8. Kirkkonummen kunnantalolla. Valtuustoryhmään kuuluu 12 valtuutettua ja varavaltuutetut. Valtuustoryhmä ja Kirkkonummen Kokoomus ry valitsivat

3.3.2022