Heikki Vestman Kirkkonummella ma 4.11.2019

Kansanedustaja Heikki Vestman saapuu tapaamaan kirkkonummelaisia maanantaina 4.11.2019 Kahvila Rostaan (Munkinmäentie 19, rautatieaseman vieressä) klo 17-18.

Heikki Vestman on Kokoomuksen tuore kansanedustaja Uudeltamaalta, 34v, siviiliammatiltaan lakimies. Perheenisä, kaksi lasta. Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sipoossa.

Heikki ajaa jämäkkää maahanmuuttolinjaa ja ilmastojärkeä kohkaamisen sijaan.

Heikin mottona: ”Järjen käyttö on pääasia.”

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi paikan päälle!

6.5.2021

Kokoomus ja kristillisdemokraatit tekniseen vaaliliittoon Kirkkonummella

Kokoomus ja Kristillisdemokraatit ovat solmineet kuntavaaleissa teknisen vaaliliittoon Kirkkonummella. Vaaliliitto solmittiin 4.5., jolloin ehdokaslistat piti viimeistään jättää Kirkkonummen keskusvaalilautakunnalle. ”Tekninen

4.5.2021

Kirkkonummen Kokoomuksella pitkä ja monipuolinen lista ehdokkaita

Kokoomus on nimittänyt huikeat 53 kuntavaaliehdokasta Kirkkonummella. Jo ehdokasasettelun ”ensimmäisessä aallossa” maaliskuussa Kokoomus ylsi vuoden 2017 vaaleihin verrattuna suurempaan ehdokasmäärään.

26.1.2021

Kokoomus muistaa Porkkalan palautusta Lepomäen johdolla – ja puhuu vapaudesta ja demokratiasta 30.1. klo 11.30

Kokoomus muistaa Porkkalan palautusta Lepomäen johdolla – ja puhuu vapaudesta ja demokratiasta Porkkalan palautuksesta tulee tällä viikolla kuluneeksi tasan 65