Jani Ekman

36-vuotias DI, Digitalisaatio- & Strategiajohtaja, Kantvik

Olen strategisen johtamisen ammattilainen, hyvinvointiyhteiskunnan vankkumaton kannattaja, neljän lapsen isä, innokas Crossfit-harrastaja ja Kirkkonummen Kokoomuksen hallituksen jäsen.

Lähdin mukaan kunnallispolitiikkaan, sillä haluan omalla osaamisellani auttaa Kirkkonummea menestymään ja varmistaa että voimme nyt ja tulevaisuudessa pitää huolta kaikista Kirkkonummelaisista.

Kirkkonummi saadaan kuntoon panostamalla neljään perusasiaan:

1. Kestävä ja kasvava talous, jonka varaan kaikki muu rakentuu. Veroja ja muita kunnan perimiä maksuja ei nosteta. Investoinnit suunnittelemme pitkälle etukäteen, jotta voimme varmistaa niiden rahoituksen.
  2. Toimivat, laadukkaat sekä kustannustehokkaat palvelut kaikille kuntalaisille. Valtuuston ja kunnanhallituksen on varmistettava että kunnan toimiva johto järjestää palvelut ammattitaitoisesti ja tehokkaasti, digitalisaatiota hyödyntäen.
  3. Lasten ja nuorten hyvinvointi ja koulutus. Nuorissa on tulevaisuus. Tuetaan nuorten hyvinvointia ja koulutusta kaikin keinoin sekä varmistetaan päiväkoti- ja koulupaikkojen riittävyys. Nollatoleranssi kiusaamiselle.
  4. Pientalo- ja yritystonttien tarjonnan kasvattaminen ja pientalovaltainen rakentaminen kunnassa. Kun kasvatamme pientalotonttien tarjontaa, saamme kunnan asukasluvun kasvuun ja kuntaan hyviä veronmaksajia. Kannustamme yrityksiä sijoittumaan Kirkkonummelle.

www.facebook.com/JaniEkmanKirkkonummi