Juhamatti Mäkinen

Juhamatti Mäkinen, 30 vuotta, Työmaapäällikkö, Luoma

Tässä on kunnanvaltuustoon tarjolla 30-vuotias infra-alan insinööri Luomasta. Työskentelen tällä hetkellä raideprojektien parissa pääkaupunkiseudulla. Vapaa-aikani menee musiikin ja sulkapallon merkeissä. Kirkkonummella mieluisimpia paikkoja ovat tietenkin Porkkalanniemi ja Hvitträsk.

Haluan Kirkkonummen keskustaa ja asemaseutuja kehitettävän tiiviimmällä kaavoituksella palveluiden ja joukkoliikenteen tason turvaamiseksi ja monipuolistamiseksi. Vastapainoksi asemaseutujen vierelle ja kyliin tulee kaavoittaa lisää pientalotontteja.

Kauklahden kaupunkiratahankkeen Kirkkonummelle ulottuviin hyötyihin on tartuttava. Lisää nopeita junavuoroja Helsinkiin ja isommille asemille.

Lähijunavarikko ei kuulu Luomaan, mutta Luoman ja Majvikin kasvaessa Luoman seisakkeen käyttöönotto on selvitettävä.