134 Timo Haapaniemi

Aluevaaleissa on kysymys siitä, saatko sinä tai läheisesi:

*ambulanssin, kun sitä tarvitaan

* lääkäriin ajan, kun tarve on

* hoitoa, kun sille on tarve

* paloauton paikalle, kun on hätä

SOTE-muutos on valtavan iso. Siksi tarvitaan ison haasteen selättämiseen kokemusta ja yhteistyötä. Se vaatii myös talousviisautta ja toimintojen kehittämistä. En halua pelotella, vaan tuoda realismin muutokseen ja sen hallintaan. Haasteet on voitettava.”

Mikäli saan kannatusta ja minut valitaan aluevaltuustoon tuon kirkkonummelaisten ja koko alueen asukkaiden käyttöön kaiken osaamiseni ja kokemukseni sekä hyvät kontaktini espoolaisiin ja muun Länsi-Uudenmaan päättäjiin. Yhteistyö on erittäin tärkeää.”

Timo on vahva ja kokenut päättäjä, jolla on yhteistyöverkostot kunnossa. Hänen vakuuttava
osaamisena kunnanhallituksen puheenjohtajana on saanut kiitosta yli puolue- ja kuntarajojen.
– Kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanvaltuutettu
– Uudenmaan maakuntavaltuuston jäsen
– Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelun seurantaryhmässä Kirkkonummen
edustajana
– Aiemmin mm. Kirkkonummen-Siuntion terveyslautakunnan puheenjohtaja

Perheeseen kuuluvat Carita-vaimo ja neljä aikuista lasta sekä kolme pientä lastenlasta.
Leipätyössään Timo toimii TV-lähetysten tuottajana ja lähetyksenvalvojana sekä toimittajana.

Sähköposti: [email protected]
Kotisivu: timohaapaniemi.fi