Tuomas Wass

Olen Tuomas Wass, 21-vuotias Lindaalista. Olen asustanut ympäri Suomea, Intiaa ja Brasiliaa, mutta yksikään paikka ei ole yhtä kaunis kuin Kirkkonummi. Olen nähnyt miten tämä pikkukylämme on kasvanut vuosien varrella isommaksi ja paremmaksi. Mutta kasvun mukana tulee omat riskinsä. Liityin kuntavaaleihin, koska uskon, että kasvu on aina hyvästä, mutta se pitäisi aina tehdä turvallisuus mielessä. Haluan, että Kirkkonummi pysyy kauniina luonnonympäröimänä pikkukylänä, missä voi mennä pimeillä ajoilla kävelyille ilman, että tarvitsee pelätä rikollisuuden kohteeksi joutumista.
Minulla on Turvallisuusalan koulutus ja monipuolista kokemusta alalta, turvalaitteiden asentamisesta kaikenlaisiin yhteiskunnanpalveluihin, jopa viime vuonna järjestettyihin koronapisteisiin. Haluan omilla näkökulmilla ja osaamisella parantaa Kirkkonummea.