Uudenmaan Kokoomus nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa

Julkaistu:

Uudenmaan Kokoomuksen ylimääräisessä piirikokouksessa nimetyt eduskuntavaaliehdokkaat järjestyksessä vasemmalta oikealle: Terhi Enjala, Mika Kasonen, Maarit Raja-Aho, Mervi Katainen, Tere Sammallahti, Noora Fagertsröm, Heikki Vestman, Petri Graeffe, Pia Kauma, Markus Eerola, Mia Laiho, Sakari Rokkanen, Virpi Räty, Sture Fjäder ja Anna Sahiluoma.
Kuvasta puuttuvat Kai Mykkänen, Pihla Keto-Huovinen, Sari Multala ja Ruut Sjöblom.

Uudenmaan Kokoomuksen ylimääräinen piirikokous on nimennyt ensimmäiset ehdokkaat ensi kevään eduskun­ta­vaa­leihin. Sipoossa lauantaina 27.8. pidetyssä kokouksessa nimettiin yhteensä 19 ehdokasta. Nimettyjen joukossa on seitsemän nykyistä kansa­ne­dus­tajaa. Nimetyistä ehdokkaista seitsemän on Espoosta, neljä Vantaalta ja loput ehdokkaat muualta vaalipiirin alueelta.

Kirkkonummelta eduskuntavaaliehdokkaaksi on nimetty Kirkkonummen kokoomuksen puheenjohtaja Anna Sahiluoma. Sahiluoma on kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuutettu, aluehallituksen jäsen, HUS-kuntayhtymän valtuutettu ja Uudenmaanliiton varavaltuutettu.

”En voi kuin kiittää kokoomusta, on kunnia olla osa tätä hienoa joukkoa. Elämme juuri nyt poikkeuksellisia aikoja. Nyt jos koskaan tarvitaan kauaskantoista, vastuullista kokoomuslaista politiikkaa turvaamaan Suomen tulevaisuus”, sanoo Sahiluoma.

Seuraavan kerran Uudenmaan Kokoomus nimeää eduskuntavaaliehdokkaita sääntömääräisessä syyspiirikokouksessa 5. marraskuuta.

 

Lisää julkaisuja

8.8.2022

Kirkkonummen Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi syyskaudelle 2022

Kirkkonummen Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi sunnuntaina 7.8. Kirkkonummen kunnantalolla. Valtuustoryhmään kuuluu 12 valtuutettua ja varavaltuutetut. Valtuustoryhmä ja Kirkkonummen Kokoomus ry valitsivat

3.3.2022

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 23.3.2022

Kirkkonummen Kokoomus ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Kirkkonummen kunnantalon ravintola Ervastissa keskiviikkona 23.3.2022 klo 17.30. Kokouksen yhteydessä valtuustoryhmän puheenjohtaja Urho Blom

14.11.2021

KIRKKONUMMEN KOKOOMUKSEN PUHEENJOHTAJAKSI ANNA SAHILUOMA

Kirkkonummen Kokoomuksen uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2022 on valittu Anna Sahiluoma. Hallitukseen valittiin lisäksi Heidi Castrén, Maija Jäntti, Marko Kari, Viveca