Viveca Lindgren

Olen perheen äiti ja palkittu liikunta-alan ammattilainen Jolkbyn alueelta.
Työskentelen Kirkkonummen Urheilijoilla joukkuevoimistelun päävalmentajana ja olen ollut kehittämässä Kirkkonummen harrastus- ja urheilutoimintaa kymmenen vuoden ajan. Perheen ja työn lisäksi opiskelen korkeakoulussa kaupallisella alalla. Tavoitteenani on luoda ura palveluprosessien ja asiakaskokemusten ympärille.

Motivaationa monipuolisesti lapsiystävällinen Kirkkonummi.

Tekojen kautta lapsille ja nuorille parempi kunta asua. turvallinen koulunkäynti kuuluu jokaiselle. tuettava monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja kerhotoimintaa. päiväkodit ja koulut kuuluvat jokaiselle alueelle. toisen asteen koulutus pidettävä kilpailukykyisenä muiden kuntien opetukseen verrattuna.

Vastuullista ja kestävää päätöksentekoa selkeitä tavoitteita kohti.

Läpinäkyvyys, realistisuus ja pitkäjänteisyys tulee kulkea jokaisen päätöksen taustalla. päätöksentekijöiden tulee tiedostaa riskit ja haitat, ja kyky mitoittamaan ne hyötyihin. kuntaa tulee hoitaa ja kehittää maltillisesti tavoitteita kohti. Tavoitteet tulee olla harkitut ja niiden toteutumista seurata ja raportoida.