Webinaari SOTEsta

SOTE puhuttaa ja tiistaina 1.6. klo 18 alkaen kerromme, missä sen kanssa mennään ja miten se vaikuttaa Kirkkonummeen.

Mukana keskustelussa kansanedustaja Mia Laiho, joka tuo tuoreet kuulumiset sotesta eduskunnasta. Mukana myös kirkkonummelaisia kuntavaaliehdokkaita.

Tervetuloa mukaan! Pääset osallistumaan webinaariin tästä linkistä.

29.8.2022

Uudenmaan Kokoomus nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa

Uudenmaan Kokoomuksen ylimääräinen piirikokous on nimennyt ensimmäiset ehdokkaat ensi kevään eduskun­ta­vaa­leihin. Sipoossa lauantaina 27.8. pidetyssä kokouksessa nimettiin yhteensä 19 ehdokasta.

8.8.2022

Kirkkonummen Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi syyskaudelle 2022

Kirkkonummen Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi sunnuntaina 7.8. Kirkkonummen kunnantalolla. Valtuustoryhmään kuuluu 12 valtuutettua ja varavaltuutetut. Valtuustoryhmä ja Kirkkonummen Kokoomus ry valitsivat

3.3.2022