Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous la 13.11.21

Kirkkonummen Kokoomus ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Kirkkonummen kunnantalon Kirkkonummi-salissa lauantaina 13.11.2021 klo 11.30. Kokouksessa valitaan yhdistykselle mm. uusi hallitus sekä hyväksytään yhdistykselle uudet säännöt (puolueen paikallisyhdistyksen mallisäännöt).

Esityslista ja kutsu on toimitettu sähköpostitse yhdistyksen jäsenille (mikäli et ole saanut sähköpostia, tarkista kokoomuksen jäsenrekisteristä, että sinulla on kirjattuna tietoihisi oikea sähköpostiosoite).

Lämpimästi tervetuloa!

29.8.2022

Uudenmaan Kokoomus nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa

Uudenmaan Kokoomuksen ylimääräinen piirikokous on nimennyt ensimmäiset ehdokkaat ensi kevään eduskun­ta­vaa­leihin. Sipoossa lauantaina 27.8. pidetyssä kokouksessa nimettiin yhteensä 19 ehdokasta.

8.8.2022

Kirkkonummen Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi syyskaudelle 2022

Kirkkonummen Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi sunnuntaina 7.8. Kirkkonummen kunnantalolla. Valtuustoryhmään kuuluu 12 valtuutettua ja varavaltuutetut. Valtuustoryhmä ja Kirkkonummen Kokoomus ry valitsivat

3.3.2022